Sürprizli Berat Kandili Kartı

Yazar Yorum Yap 556 views

” Allah’ım! Bize dünyada iyilik ve güzellik, ahirette de iyilik, güzellik ver. Bizi ateş azabından koru. Ey Rabb’im, merhamet edenlerin merhamet edicisi, bize rahmetinle muamele eyle.”

Berat kandili için hazırladığımız sürprizli kandil kartı. Kapanıp açılan içinden çiçekler çıkan güzel bir kandil kartı oldu. Berat Kandili için hazırladığımız sürprizli kandil kartını yapılış aşamalarının resimleri ile birlikte paylaşacağız.

Öncelikle Berat Kandili kartımızı istediğiniz renklerde boyayalım.çocuklara bu konuda müdahale edilmemeli çocuklar istedikleri renkleri kullanabilmeli ve eleştirilmemelidir.

Berat Kandili kartımızı boyadıktan sonra kesik çizgilerin olduğu kısımlarından keselim. Bu aşamada da çocuklara yardımcı olabiliriz. Fakat ne kadar az müdahale edersek çocuk etkinliğini o kadar çok benimseyecektir ve bu konuda kendine güvenecek tir.

Görselde çizgi ile belirtilen kısımları içe doğru katlayalım. Bu şekilde aslında kartımızı ikiye katlamış oluyoruz çiçek kısmı iç tarafa yerleşiyor. Açtığımızda ise çiçek kısmı geri çıkıyor.

Kartımızın dış kısmı için renkli fon kartonları kullanabilirsiniz, kartın ebatında yada daha büyük bir kart seçebilirsiniz. Seçtiğiniz kartı ikiye katlayın ve hazırladığımız kandil kartını tam ortaya gelecek şekilde yapıştıralım. Kartı iki kısma da yapıştırmanız gerekir.

Ve Berat Kandili kartımız hazır. Kartın dış yüzeyine çeşitli süslemeler yapmaları için çocuklara fırsat vermeliyiz. Renkli kalemlerle istedikleri şekilleri çizebilir ler ya da sizin yönlendirmeniz ile küçük stickerlar küçük süs malzemeleri ile süsleyebilir ler.

Berat Kandili kartı

Yorum yaz